Pse Zgjidhni SHBA

Mbrojtje 100%

100% mbrojtje nga pagesa derisa transaksioni dhe dërgesa juaj të përfundojnë.

Porta Globale

Porta për blerësit në mbarë botën për të blerë automjete të përdorura në Kore dhe pjesë auto për online.

Shërbim i kënaqur

Shërbim i qëndrueshëm dhe i shpejtë ndërkombëtar i klientit për eksperienca pa probleme të blerjes.

E sigurt dhe e plotë

Siguroni dhe plotësoni metodën e duhur të inovacionit për përvojat tuaja të mahnitshme të blerjes.

Lajmet e Tregtimit të UCKN -së

Ju lutemi shikoni lajmet më të fundit tregtare duke përfshirë këshilla, truket dhe udhëzuesit e zgjedhur për t'ju çuar në destinacionin tuaj dhe për t'i kthyer aventurat tuaja në përvojën më të mirë.
26 korrik

Mongolia Shënim i Importit të Makinave të Përdorura

Kufizimi i Vitit Pa Dokumente të Kufizimit të Moshës Kërkohen Deklarata origjinale e ngarkesës që duhet të tregojë shasinë dhe numrat e motorit të automjetit, kapacitetin kub, vitin e prodhimit, markën dhe modelin. Kontrata për importin Licenca e Shoferëve të Manifestit të Transportit & Certifikata e Sigurimit Fatura e Transportit Licenca e faturës origjinale komerciale/fatura e blerjes për import Statusi mbi kontrollin e cilësisë së mallrave Lista e paketimit…

16 korrik

Shënim i Importit të Makinave të Përdorura në Taxhikistan

Kufizim Viti Jo Kufizim Moshe Dokumentet e kërkuara Kontrata e blerjes së automjetit ose dokumentacioni origjinal Autorizimi për të autorizuar lëvizjen Kopja e pasaportës ose vizës afatgjatë Titulli i automjetit dhe manuali teknik Automjeti do të duhet të kalojë një inspektim Automjeti duhet të jetë mbi 6 muaj i vjetër, por më pak se 10 vjeç Konfirmimi i punësimit…

16 korrik

Shënim i Importit të Makinave të Përdorura në Kamboxhi

Kufizimi i Vitit Mjetet më të vjetra se 15 vjet do të tatohen shumë Dokumentet e kërkuara Fatura e ngarkimit origjinal që duhet të tregojë shasinë dhe numrat e motorit të automjetit, kapacitetin kub, vitin e prodhimit, markën dhe modelin. Kontrata për importin Licenca e Shoferëve të Manifestit të Transportit & Certifikata e Sigurimit Fatura e Transportit Licenca e faturës origjinale komerciale/fatura e blerjes për statusin e importit…

Qasje e shpejtë!

Instaloni aplikacionin celular
×