Зошто да не одберете нас

100% заштита

100% заштита од плаќање додека не се заврши трансакцијата и пратката.

Глобална порта

Портата за светските купувачи да купуваат користени возила од Кореја и автомобилски делови преку Интернет.

Задоволна услуга

Стабилна и брза меѓународна услуга за клиенти до беспрекорно искуство при купување.

Безбедно и целосно

Обезбедете и комплетирајте го вистинскиот метод за иновација за вашите неверојатни искуства при купување.

Вести за тргување на UCKN

Проверете ги најновите вести за тргување, вклучувајќи избрани совети, трикови и водичи за да ве одведат до вашата дестинација и да ги претворите вашите авантури во најдобро искуство.
26 јули

Белешка за увоз на користени автомобили од Монголија

Ограничување на годината Без документи за ограничување на возраста Потребни се Оригинален товарен лист кој мора да ги прикажува шасијата и броевите на моторот на возилото, кубатумот, годината на производство, марката и моделот. Договор за увоз Карго Манифест Возачка дозвола & Сертификат за осигурување Транспортна фактура Оригинална комерцијална/Набавка на фактура Плаќање Потврда за увоз Статус на контрола на квалитетот на стоката Листа на пакување…

16 јули

Белешка за увоз на користени автомобили за Таџикистан

Годишно ограничување Без документи за ограничување на возраста Потребни се Договор за набавка на возило или оригинална документација Полномошно за да одобри преместување Копија од пасош или долгорочна виза Наслов на возилото и технички прирачник Возилото ќе треба да подлежи на преглед Автомобилот мора да биде стар над 6 месеци, но помалку од 10 години Потврда за вработување…

16 јули

Забелешка за увоз на користени автомобили во Камбоџа

Ограничување на годината Повеќе од 15 години возила ќе се оданочуваат со високи даноци Потребни документи Оригинален товарен лист кој мора да ги прикажува шасијата и броевите на моторот на возилото, кубатумот, годината на производство, марката и моделот. Договор за увоз Карго Манифест Возачка дозвола & Сертификат за осигурување Транспортна фактура Оригинална комерцијална/Набавка на фактура за уплата на лиценца за увоз на статус…

Брз пристап!

Инсталирајте мобилна апликација
×